Jobba på Auto Blå

Vill du jobba på Auto Blå?

Just nu söker vi en kundmottagare på vår powersportverkstad. Skicka gärna in din ansökan nedan, beskriv vem du är i ett personligt brev och bifoga gärna ett CV.

OM TJÄNSTEN:
Vi söker en driven och engagerad kundmottagare till våran powersportverkstad. Du kommer sitta i vår kundmottagare och vara verkstadens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är att boka servicetider, reparationer, reklamationer och felsökningar. Förutom direktkontakt med kund så sker även bokning via telefon och mail. Då du är länken mellan kund och tekniker är det viktigt att du på ett bra sätt kan ta relevanta uppgifter av kunden så att teknikern kan utföra ett så bra arbete som möjligt. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få förstklassig service vilket måste vara ett motto för dig. I tjänsten kommer du även att hjälpa till och stötta kundmottagningen för vår Mekonomen Bilverkstad.

 

VEM ÄR DU?:
Du ska vara en positiv och social person som varje dag vill utvecklas. Du är serviceminded och sätter alltid kunden i fokus. Under delar av året är det väldigt högt tryck på verkstan vilket kräver god förmåga att arbeta under stress. Vi ser att du är en noggrann och ansvarstagande lagspelare som alltid prioriterar kunden. Vi ser att du har en stark, trygg personlighet med gott omdöme, samt ett ödmjukt bemötande mot kunderna.

 

MERITERANDE:
Tidigare erfarenhet av kundmottagning eller nära kundkontakt är meriterande, samt om du har arbetat med powersport/bil/skog och trädgårdsprodukter tidigare. Förarbevis snöskoter, vattenskoter samt B-körkort.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde sker omgående.

comments.png

Skicka

Till toppen av sidan