Verkstans öppettider

Mån-Fre 7.00-16.00

Ring oss!

0950 – 120 81

Boka service online

I vår verkstad arbetar vi med auktoriserad fullservice av Ski-doo, Lynx, Can-am, Sea-doo och Polaris. Vår personal är specialister på dessa märken och vidareutbildas kontinuerligt, allt detta borgar för hög kvalitét på det arbete vi utför. Våra garantier till dig som kund är bl.a:

Att arbetet alltid utförs fackmässigt och av kunnig och utbildad personal. Att det slutliga priset stämmer överens med den prisuppgift du fått. Att vi gör allt för att eventuella reklamationer löses på ett smidigt sätt. Vi kan idag även genomföra diagnosanalys, reparationer och service på alla personbilsmärken.

Vi är även Mekonomen Bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken med kunskap och utrustning för att även klara den moderna avancerade tekniken.

Vi är också certifierade för arbeten på AC-anläggningar i fordon, vilket innebär att vi felsöker, servar och reparerar AC i de flesta fordon. Vi hanterar också försäkringsärenden i samband med detta.

Spara dina däck och styrleder – låt oss kolla din hjulinställning! Hjulinställning utförs med utbildad personal. Vår utrustning är av senaste teknologi och av är bästa kvalitet.Vi byter även defekta leder om det behövs.

Vårt företag är certifierade sedan 2006

För 595:-/säsong förvarar vi dina däck och skiftar höst och vår