Jobba på Auto Blå

Vill du jobba på Auto Blå?


FORDONSSÄLJARE

Vårt motto är att ge kunderna ett Enklare Arbetsliv och en Roligare Fritid.

Om tjänsten: Vi söker nu en ny fordonssäljare till vårt gäng. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att sälja fordon, enheter, maskiner och tillbehör ur vårt sortiment, men även hjälpa till med butiksförsäljning. Arbetet är förlagt i vår butik men även uppsökande kundkontakt och event/mässor är en del av arbetsuppgifterna. Du ska vägleda kunderna genom att göra ordentliga behovsanalyser så att deras upplevelse blir så bra som möjligt. Bygga långvariga kundrelationer och se varje person för den individ den är.

 

Vem är du:  Vi ser att du är en driven och engagerad person som är positiv och social. Viljan att lära sig nya saker och jobba emot uppsatta mål är en självklarhet för dig. Du har ett stort intresse för våra produkter och använder dom gärna på fritiden. Du sätter laget framför jaget och ställer upp när det behövs. Kunden är i fokus och du gillar att bygga långvariga kundrelationer. När problem uppstår så skiner du upp och blir extra tänd på att hitta en lösning. Du kommer ha mycket kundkontakt så din personlighet är väldigt viktig. Ödmjuk och lyhörd är viktiga egenskaper som du själv besitter.

 

 

Meriterande: Tidigare arbete och erfarenheter av våra produkter. Har du även arbetat med försäljning eller annat yrke med mycket kundkontakt är det meriterande.
B-körkort samt förarbevis för snöskoter/vattenskoter.
Erfarenhet av affärssystemet Verendus.

 

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning och har bra förmåner.

Skicka gärna in din ansökan nedan, beskriv vem du är i ett personligt brev och bifoga gärna ett CV.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde sker omgående.

comments.png

Skicka

Till toppen av sidan