Jobba på Auto Blå

Vill du jobba på Auto Blå?

Powersport Säljare 

Om tjänsten:  
Vill du vara med och hjälpa våra fantastiska kunder med ett Enklare Arbetsliv och Roligare Fritid? 
 
Vi söker nu ytterligare en Powersport säljare till vårt grymma gäng. Dina primära arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att sälja snöskotrar, släpvagnar, fyrhjulingar, vattenskotrar, båtar och tillbehör till dessa samt stötta butiksförsäljningen vid behov. 
 
Utgångspunkten för arbetet är att skapa den bästa köpupplevelsen där du analyserar kundens behov och utifrån det rekommenderar rätt produkter. Arbetet sker huvudsakligen från vår butik där du möter våra kunder samt utför uppsökande och uppföljande försäljning. Du kommer även att medverka på mässor och event samt planera kampanjer och annonsering. 

Vem är du:   
Vi ser att du är en driven och engagerad person som är positiv och social. Du har en vilja att lära dig nya saker och jobba emot uppsatta mål. Du har ett stort intresse för våra produkter och använder dom gärna på fritiden. Du sätter laget framför jaget där kunden alltid är i fokus och du gillar att bygga långvariga kundrelationer. När utmaningar uppstår skiner du upp och blir lite extra motiverad att hitta en lösning. Du kommer att ha mycket kundkontakt och därför är din personlighet väldigt viktig. Noggrann, ödmjuk och lyhörd är viktiga egenskaper som du besitter. 

Vi erbjuder:   

  • Utveckling och utbildningar inom branschen. 
  • Delaktighet och möjlighet att påverka. 
  • Avtalsmässig lön och bra förmåner. 
  • Enklare Arbetsliv och Roligare Fritid. 

Krav: 
B-körkort och förarbevis för snöskoter. 

Meriterande: 
Tidigare arbete och erfarenheter av våra produkter eller liknande.  
Arbetat med försäljning eller annat yrke där du har haft mycket kundkontakt. 

Tjänsten är heltid och tills vidare. Normala arbetstider är vardagar 8-17 och delvis helgarbete kommer att förekomma utifrån säsong, mässor och event. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning med bra förmåner.

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-31 till daniel@autobla.se, men är det du som passar in på ovanstående beskrivning tveka då inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.  
 

comments.png

Skicka

Till toppen av sidan