FLOD 420 FISK

FLOD 420 FISK

2024 Med start från 59 970 KR

FLOD 420 FISK

SMÅ BÅTAR - STOR GLÄDJE!

 

River Boats är sjövärdiga kvalitetsbåtar tillverkade i Norge sedan 1995. Båtarnas modulära prisbelönta design fokuserar på säkerhet, funktionalitet och enkelt båthållning.

River 420 är en praktisk, modern och prisvärd båt som finns i en mängd olika färger med eller utan XR-styrkonsolset. River Boats har hittills levererat över 10 000 båtar till nöjda kunder inom en rad applikationer och marknader.

 River Boats, lätt båtliv! Båtarna är tillverkade i polyeten som är extremt slagtålig och slitstark med minimalt underhåll. River Boats är 100% återvinningsbara, miljövänliga och samtidigt är båtarna konkurrenskraftiga i pris.

River Boats är bra stabila havsgående båtar och skroven beskrivs som hybrider mellan katamaran och v-bottenskrov. Denna skrovdesign ger extrem sidostabilitet och goda sjöegenskaper, med hänsyn tagen till storleken!

XR-setet består av manöverkonsol, styrning, USB-laddare, två säten, armstöd och fäste på manöverpanelen för gas/växel. Hålen för årgafflar är förblindade och paddelåror ingår också. 

Anmäl ditt intresse för FLOD 420 FISK

Till toppen av sidan