Kimple 440 Adventure

Kimple 440 Adventure

2024 Med start från 44 900 KR

MOTORBÅT FÖR TUFFARE VATTEN OCH STÖRRE MOTORER

Kimple 440 Adventure är en stor och stabil båt som passar perfekt för både nytta och nöje. En aluminiumbåt som är kraftfull nog för badring och vattensport samtidigt som den är smidig och lättkörd för gammal och ung. För dig som är fiskare finns plats för trollingmotor bredvid huvudmotorn. Båten kan även extrautrustas med grabbräcken på relingen samt hajfena.

En motorbåt i aluminium som är perfekt för större sjöar och innerskärgården med lite högre fribord och långriggad motor. Kimple 440 Adventure är typgodkänd i kategori C. Vi rekommenderar en motor om 10–20 hk för bästa prestanda. Kimple 440 Adventure fungerar även utmärkt som roddbåt.

EXTRAUTRUSTA DIN BÅT MED STYRPULPET

Kimple 440 Adventure är mycket lämplig att extrautrusta med styrpulpet. Styrlpulpeten gör båten lättare och trevligare att manövrera och
Ett profilerat och helsvetsat skrov med förstärkningar i köl samt längs sidorna gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar med mera.

KOMPLETT LEVERANS MED PRAKTISKA TILLBEHÖR

Båtarna är standardutrustade med packlådor i mellan- och aktertoft, två handtag samt isolerande dynor på tofterna, årtullar, handtag i aktern, stävögla klass 3 samt räddningsstege i aktern. Osänkbar. Flyter vattenfylld med max last.

Anmäl ditt intresse för Kimple 440 Adventure

Till toppen av sidan