Oskwig-Perch-1.jpg

Oskwig Perch

2024 Med start från 37 900 KR

Oskwig Perch – Lätt och stabil fiskebåt med kastdäck

Oskwig Perch är en lätt och stabil fiskebåt som enkelt kan hanteras av en person. Den har ett kastdäck i fören och är lämplig för en eller två personer när man fiskar. Men den fungerar naturligtvis lika bra som lastdryg och stabil fritidsbåt till sommarstugan,
Ett brett skrov med liten bottenvinkel gör båten otroligt stabil och grundgående. Båten är även mycket lättdriven så den planar fint med en 6 hk motor. Den breda akterspegeln är utformad för att ge plats åt motor, trolling motor, ekolodsgivare m.m.
Den låga vikten samt två rejäla handtag i fören och två i aktern gör att du enkelt kan sjösätta och dra upp båten på land.

Olackerad med generöst tillbehörspaket

För att göra fiskeupplevelsen total kommer Oskwig Perch pimpad med ett generöst tillbehörspaket såsom: 1 st camofärgad snurrstol med ryggstöd, 1 st stolsfästen för tofter, 4 st gummimattor för golvet, 2 st mugghållare och 2st spöhållare.
Förutom fiskepaketet kommer båten liksom alla Oskwig välutrustade redan från början med årtullar, åror, isolerande dynor på tofterna och halkskyddad durk.

Extrautrusta din Oskwig Perch med fäste för trollingmotor och sjösättningshjul

Till Oskwig Peach har vi tagit fram ett praktiskt fäste om du vill montera trollingmotor i fören.
För enklare hantering finns även sjösättningshjul att montera på akterspegeln.

Anmäl ditt intresse för Oskwig Perch

Till toppen av sidan